مدیر نمایندگی ستاد دیه استان ایلام از آزادی 96 زندانی جرایم غیر عمد با کمک خیرین خبر داد.

مراد بابایی، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان ایلام، از موفقیت این ستاد در آزادی ۹۶ زندانی جرایم غیرعمد خبر داد و اظهار کرد: از میان این تعداد، ۷ نفر از زندانیان زن بودند که اکثر آن‌ها دارای وابستگی خانوادگی و متاهل بودند.

بابایی با اشاره به ماهیت مردمی ستاد دیه و نقش کلیدی خیرین در فرآیند آزادی زندانیان، اعلام کرد مجموع بدهی دیه این ۹۶ زندانی بالغ بر ۷۸۰ میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: با هماهنگی و همکاری با قضات محترم، مبلغ ۵۲۰ میلیارد تومان از این مجموع از طریق اعسار و پیگیری‌های قانونی برای زندانیان تعیین شده و در نهایت با تکیه بر مشارکت خیرین، مبلغ ۱۴ میلیارد تومان نیز به صورت کمک‌های بلاعوض پرداخت شده تا زمینه آزادی این افراد فراهم شود.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان ایلام، با بررسی وضعیت کنونی زندان‌ها، گفت: در حال حاضر ۱۱۴ زندانی دیگر در پی جرایم غیرعمد در زندان‌ها حضور دارند که هدف ستاد، فراهم کردن امکان آزادی تمامی آن‌ها تا پایان سال جاری است.

بابایی با دعوت از تمامی شهروندان و خیرین ایلامی برای مشارکت بیشتر در این اقدامات مردمی، خواستار حمایت گسترده‌تر برای فراهم کردن شرایط آزادی زندانیان باقی‌مانده شد و گفت: نیکوکاران و هم‌وطنانی که قصد دارند در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد سهیم باشند، می‌توانند کمک‌های نقدی خود به ستاد دیه استان  پرداخت کنند.

  • منبع خبر : تسنیم