کوتاهی در حوزه نفت و گاز پذیرفته نیست

استاندار ایلام در نشست مدیران حوزه نفت، گاز و پتروشیمی با انتقاد از روند کند برگزاری مناقصه پارک پلی پروپیلن گفت: این طرح صنعتی می‌تواند زمینه اشتغال ۱۴ هزار نفر را در استان فراهم سازد.

استان ایلام با بهره مندی از ۱۱ درصد منابع گازی و ۶ درصد منابع نفتی به ترتیب در جایگاه دوم و سوم کشوری از نظر بر خورداری از این منایع خدادای قرار دارد.
موضوعی که می‌توانست تدبیر‌ی برای توسعه راهبردی و همه جانبه استان باشد این روز‌ها به مطالبه عمومی تبدیل شده است.
هفته گذشته بود که نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی از اجرا نشدن قانون ۳ درصد درآمد منابع نفتی به استان ایلام انتقاد و از مدیران وزارت نفت خواستتند این قانون را هر چه زودتر عملیاتی کنند.
استاندار ایلام هم در نشست با مدیران حوزه نفت، گاز و پتروشیمی استان با انتقاد صریح از ظرفیت‌های مغفول مانده در این حوزه گفت: منابع نفت و گاز یک موهبت الهی برای مردم استان است که باید از این مزیت در راستای توسعه و پیشرفت ایلام استفاده شود.
تاخیر در روند مناقصه و آغاز عملیات اجرایی پروژه پارک پلی‌پروپیلن ایلام، که می‌تواند انقلابی در زمینه اشتغال پایدار به دنبال داشته باشد. محور دیگر صحبت‌های استاندار در این نشست بود.
وی با اشاره به تعدیل برخی نیرو‌ها از صنایع نفت و گاز استان، افزود: اولویت جذب و بکارگیری در صنایع نفت و گاز استان با نیرو‌های بومی است و مسئول ساماندهی این وضع موجود مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهد بود.
بهرام نیا در ادامه خواستار ارائه گزارش در خصوص تعداد کارکنان بومی و غیربومی حوزه انرژی استان از اداره کار، تعاون و امور اجتماعی استان شد و عنوان کرد: حداکثر تا پایان اردیبهشت این آمار باید به استانداری ارائه شود.
این مقاله را به اشتراک بگذارید
پیام بگذارید