فرماندار مهران گفت: تمهیدات لازم برای تسهیل در تردد زائران اربعین در مرز بین المللی مهران به عتبات عالیات در شب فراهم شده است.
علی عباس شفیعی فرماندار مهران با اشاره به افزایش دمای هوا در این شهرستان تمهیدات لازم برای تردد زائران اربعین در شب اندیشیده شدگفت : با هدف تسهیل در تردد زائران امکان تردد در شب هنگام از این مرز نیز فراهم شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر و بصورت روزانه بیش از شش هزار تردد از مرز بین المللی مهران به کشور عراق ثبت می شود ، افزود : با توجه به تمهیدات اندیشیده شده و ایجاد پارکینگ با ظرفیت پارک پنجاه هزار خودرو در روز ، از زئاران می خواهیم با خودروی شخصی خود به پایانه مرزی مهران مراجعه کنند.
پیش بینی می شود در اربعین حسینی ۱۴۰۱ بیش از ۵ میلیون زائر از مرز مهران برای شرکت در کنگره بزرگ اربعین تردد کنند.