محمد نجف زاده مدیر امور شعب منطقه یک کشور بانک ملی ایران، امروز در دیدار با پیمانکاران تونل کبیر کوه، از قول مساعدت و پرداخت تسهیلات جهت تکمیل این تونل خبر داد.
صبح امروز، در سرپرستی امور شعب بانک ملی ایلام، نشستی با حضور پیمانکاران جاده و تونل کبیرکوه برگزار شد، که پیمانکاران این پروژه، با بیان مشکلات سر راه و علل تکمیل نشدن این شاهراه حیاتی، با تقدیر از تعامل عالی بانک ملی استان و همراهی همیشگی این بانک با پیمانکاران این مجموعه، از مدیر امور شعب منطقه یک بانک ملی، قول مساعدت و دریافت تسهیلات گرفتند.
پروژه تونل کبیرکوه دارای ۱۰ تونل کوچک به طول یک هزار و ۸۰۰ متر و یک تونل اصلی به طول چهار هزار و ۸۰۰ متر است و بیش از ۱۲ سال از آغاز ساخت تونل کبیرکوه بین شهرستان های دره شهر و آبدانان در جنوب استان ایلام می گذرد و این پروژه به رغم وعده های زیاد هنوز دارای مشکلات فراوانی است، که با نشست امروز و به همت بانک ملی ایران، امیدها جهت افتتاح هرچه سریعتر این تونل و خروج آبدانان از بن بست بیش از پیش شد.