۸۰ میلیارد ریال صرف عمران و توسعه اماکن مذهبی ایلام شد

2 دقیقه زمان مطالعه

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اعلام این خبر گفت: در اربعین امسال نیز ۵۰ میلیارد ریال برای خدمات دهی به زائران هزینه شده است.

حجت الاسلام مرتضی عزیزی با بیان اینکه سال گذشته ۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و تملک دارایی‌ها، اعتبارات نفت و گاز و نیت واقفین و توزان برای ساخت و تعمیر و تجهیز مسجد در مناطق مختلف استان به ویژه مناطق روستایی هزینه شده است، گفت:در راستای خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی از طریق نیات واقفین، کمک‌های خیرین و بقاع و موقوفات و اماکن متبرکه استان حدود ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی افزود:ایجاد نیروگاه خورشیدی در امامزاده علی صالح (ع) شهر مهران در راستای خدمت به مردم و تامین انرژی پاک از  اقدامات مهم این نهاد در ایجاد زمینه اشتغال برای مجاورین بقاع متبرکه در سطح بقاع متبرکه استان بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام همچنین یادآور شد: در سال گذشته ساختمان امامزاده سید عباس (ع) سیروان، فاز اول شبستان امامزده علی صالح (ع) با تزریق اعتبارات استانی و کمک خیرین و اقشار مختلف مردم افتتاح و به بهره برداری رسید.

حجت الاسلام عزیزی در خصوص اخذ اسناد مالکیت بقاع متبرکه و موقوفه‌های استان گفت: ۲۶ جلد سند مالکیت از ابتدای سال جاری تا کنون برای اماکن متبرکه و موقوفات استان صادر شده است و همچنین ۵ جلد سند قدیمی اماکن متبرکه استان به سند تک برگی تبدیل شده است و در طول ۵ سال گذشته ۱۵۰ موقوفه و مکان متبرکه استان دارای سند ثبتی شده است.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
پیام بگذارید