ضرورت تقویت زبان محلی و فرهنگ بومی استان ایلام
سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان ایلام دیدار و گفتگو کرد. حجت الاسلام و المسلمین کریمیتبار نماینده ولی فقیه در استان ایلام با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین و میزبانی استان ایلام از زائران امام حسین علیه السلام، در این دیدار اظهار […]
سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان ایلام دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام و المسلمین کریمیتبار نماینده ولی فقیه در استان ایلام با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین و میزبانی استان ایلام از زائران امام حسین علیه السلام، در این دیدار اظهار کرد: امیدواریم امسال خادمان خوبی برای زائران امام حسین علیه السلام باشیم، اکثر زائران تمایل دارند از مرز مهران عبور کنند و استان ایلام افتخار میزبانی از این زائران عزیز را دارد.
وی تاکید کرد: بعد از وقفه به خاطر شیوع ویروس کرونا، اشتیاق عجیبی برای راهپیمایی اربعین از طرف مردم وجود دارد، از طرفی اغلب جامعه ما هزینه اقتصادی زیارت را ندارند برای همین از ظرفیت اربعین استقاده می کنند، هرچند امسال گرمای تابستان طوری است که تجمع را دشوار کرده است.
وی افزود: خوشبختانه خروجی گیت های مرز بین المللی مهران سرعت عمل بسیار خوبی دارند اما در هر صورت تعداد زائران بیش از ظرفیت مرز است و می توان توقفگاه های موقتی متناسب با گرمای هوا تشکیل شود تا خدمات به زائران ارائه شود.
امام جمعه ایلام خاطرنشان کرد: تاکنون تمام ظرفیت ها و امکانات ما صرف اسکان، تردد، امنیت، تغدیه و بهداشت زائران بوده است و کار فرهنگی مناسبی در این جهت صورت نگرفته است، هر کدام از زائران اربعین یک سفیر از طرف جمهوری اسلامی ایران است، نقش شورای فرهنگ عمومی در این خصوص می تواند مثمر ثمر باشد و در این زمینه باید برنامه ریزی و تصمیم سازی شود.
وی تبیین کرد: تعزیه یکی از بهترین رشته های هنری برای انتقال مفاهیم عاشورا و اربعین است، نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دعوت از گروه های تعزیه از سراسر کشور جهت اجرا در ایام اربعین در مرز مهران می تواند موثر باشد.
امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این دیدار اظهار کرد: رویکرد دولت در دوره جدید این است که با تقویت سرمایه و میراث و هویت ملی و اسلامی، مخصوصا در زمینه خانواده ها و نشاط، بسیاری از آسیب های اجتماعی و فرهنگی رفع شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه زیرساخت ها و امکانات فرهنگی موجود در این استان، چندان شایسته تمدن، پیشینه و هویت غنی استان ایلام نیست.
وی افزود: با توجه به بیکاری جوانان استان، تقویت فرهنگ کار ضروری است از طرفی تقویت و ترویج فرهنگ نماز از دیگر مسائلی است که می تواند در رفع آسیب های اجتماعی استان ایلام موثر واقع شود.
امامی تاکید کرد: تقویت غنای فرهنگی و زبان محلی استان ایلام ظرفیت بسیار مهمی برای ارتباط با کُردهای شیعی در کشور عراق است و تبادل فرهنگی بسیار خوبی میتواند در این زمینه صورت بگیرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰