تأکید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام بر تلاش بیش از پیش برای اجرای عدالت مالیاتی و پیگیری حقوق مردم از محل درآمدهای مالیاتی 

سرپرست و مدیران اداره کل امور مالیاتی استان ایلام به مناسبت هفته فرهنگ مالیاتی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام دیدار کردند.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، توجه بیش از پیش به اجرای عدالت مالیاتی و پیگیری حقوق مردم استان در قوانین مالیاتی را خواستار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان ایلام، حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار صبح امروز در دیدار با سرپرست و تعدادی از مدیران اداره کل امور مالیاتی استان ایلام در سخنانی، ضمن تبریک دهه امامت و ولایت و گرامیداشت هفته فرهنگ مالیاتی، حمایت مالیاتی از اقشار آسیب پذیر در اجرای قوانین مالیاتی را قابل تقدیر دانست و گفت: روش های جدید اخذ مالیات و الکترونیکی شدن آن باعث رعایت بیشتر حقوق مردم می شود.

وی همچین پیگیری های صورت گرفته برای حقوق مردم استان در موضوع عوارض و مالیات شرکتهای بزرگ را مورد تحسین قرار دارد و بر رعایت عدالت در این خصوص در بین استانها و مناطق ذینفع و به نتیجه رساندن این موضوع تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام همچنین اجرای دقیق قوانین مالیاتی در مورد خودروهای لوکس، منازل مسکونی فاقد سکونت، و فروشگاه های بزرگ که از خدمات موجود در استان استفاده می کنند، را خواستار شد و افزود: عدالت مالیاتی اقتضا می کند که صاحبان چنین درآمدهایی، مالیات حقه دولت را دقیق و به موقع پرداخت نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار، کار اخذ مالیات را سخت و حساس و آن را یک نوع قضاوت دانست و بر احساس مسئولیت، لزوم تعهد و وجدان و تقویت امور معنوی کارکنان تأکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار با ذکر اینکه منابع درآمدها و مصارف هزینه درآمدهای مالیاتی باید مشخص باشد، تهیه و اجرای برنامه ای مدون و جدی برای برخورد با سوءاستفاده کنندگان و کسانی که از تکالیف مالیاتی خودداری می کنند، را ضروری دانست.

هیبت اله محسنی مقدم سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان ایلام در این دیدار ضمن تبریک عیدسعید غدیر خم و دهه امامت و ولایت، و گرامیداشت هفته فرهنگ مالیاتی، با ارائه گزارشی از وضعیت درآمدهای مالیاتی استان و تشریح برنامه های در دست اقدام این اداره کل، هوشمندسازی و شفاف سازی امور مالیاتی را از برنامه های اصلی برای اجرای عدالت در این زمینه عنوان کرد.

سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان ایلام همچنین ضمن تقدیر و تشکر از مشارکت و همراهی بازاریان و اصناف مختلف استان اعلام کرد: خوشبختانه آمار خوداظهاری مالیاتی صاحبان مشاغل استان نسبت به سالهای قبل افزایش یافته و این نشان دهنده اعتماد متقابل مؤدیان و سازمان امور مالیاتی است.

وی با بیان اینکه مالیاتی ستانی از روش سنتی به سمت هوشمندسازی حرکت کرده است، افزود: با اجرای روش جدید، تعداد اظهارنامه های مالیاتی اشخاص حقیقی مربوط به عملکرد سال نود و نه، ۱۹ هزار و ۵۶۱ مورد بوده که در عملکرد ۱۴۰۰ تاکنون به بیش از۳۰ هزار مورد افزایش یافته است.

محسنی مقدم با اعلام اینکه امسال حدود ۲۳ هزار مؤدی حقیقی از تسهیلات مالیات توافقی تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم استفاده کرده اند، یادآور شد: این بدان معنی است که مالیات مربوطه با توافق بین اداره مالیات و اصناف مختلف تعیین تکلیف شده و با قطعی شدن پرونده ها، اداره امور مالیاتی به اظهار مؤدیان اعتماد کرده است.

سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان ایلام اضافه کرد: مالیات حدود ۷۰ درصد از این تعداد، صفر، برآورد شده است؛ از ۳۰ درصد مابقی نیز مالیات ۲۴ درصد مؤدیان، کمتر از ۵ میلیون تومان و تنها مالیات ۶ درصد آنها بالای ۵ میلیون تومان بوده است. در حالی که بیشترین مالیات استان مربوط به اشخاص حقوقی و شرکتهای بزرگ است که مالیات آنها به توسعه استان کمک می کند.

وی اعلام کرد: در حالی که مجموع مالیات سال گذشته مشاغل و اصناف استان ۳۰ میلیارد تومان بوده، دو و نیم برابر این مبلغ (بیش از ۷۵ میلیارد تومان) در قالب عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها، دهیاری ها و امورعشایری استان اختصاص یافته است.

محسنی مقدم یادآوری کرد: خوشبختانه با پیگیری ها و رایزنی های استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، سازمان امور مالیاتی کشور با انتقال پرونده شرکت نفت و گاز غرب به استان ایلام موافقت کرده و مالیات آن صرف توسعه استان به ویژه در امور شهرداری ها و دهیاری ها خواهد شد.

سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان ایلام افزود: همچنین در سفر اخیر وزیر امور اقتصادی و دارایی به استان، استاندار ایلام موضوع مالیاتهای شرکتهای بزرگ فعال در استان که مالیات خود را در محل دفاتر مرکزی پرداخت می کنند، مذاکره و رایزنی و مکاتبه لازم در این خصوص صورت گرفت.

وی دریافت مالیات را مربوط به دهک های بالای درآمدی دانست و گفت: سیاست‌های امور مالیاتی در کشور برای اخذ مالیات از دهک‌های پردرآمد است و درآمدهای حاصله از مالیات نیز برای توسعه همان استان محل دریافت مالیات صرف می‌شود.

محسنی مقدم همچنین به اهمیت و ضرورت پرداخت مالیات از طرف مردم در نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: مالیات در کنار سایر واجبات مالی مورد تأکید بزرگان دین اسلام، مراجع عظام تقلید، بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری بوده است.

سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان ایلام حمایت بیش از پیش نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و سایر ائمه جمعه و جماعت برای حمایت در زمینه فرهنگ سازی مالیاتی را خواستار شد.

گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار در این دیدار با تبریک انتصاب آقای محسنی مقدم، موفقیت بیش از پیش وی در اجرای برنامه ها و اهداف مالیاتی استان را خواستار شد.