برداشت محصول انجیر از اراضی آبدانان

حصول انجیر از قدیم تا به حال در استان ایلام با کیفیت بالایی تولید می شود. شهرستان آبدانان یکی از مراکز اصلی تولید انجیر در استان ایلام است. برداشت این محصول از اول تیر ماه در شهرستان آبدانان آغاز و تا اواخر مرداد ادامه دارد. محمدی کارشناس باغبانی جهاد کشاورزی آبدانان گفت: دو رقم انجیر […]

حصول انجیر از قدیم تا به حال در استان ایلام با کیفیت بالایی تولید می شود.

شهرستان آبدانان یکی از مراکز اصلی تولید انجیر در استان ایلام است.

برداشت این محصول از اول تیر ماه در شهرستان آبدانان آغاز و تا اواخر مرداد ادامه دارد.

محمدی کارشناس باغبانی جهاد کشاورزی آبدانان گفت: دو رقم انجیر زرد و سیاه در آبدانان وجود دارد که خواستگاه ژنتیکی، شرایط آب و هوایی و خاک مناسب منطقه زمینه‌ افزایش عملکرد و تولید این محصول را در شهرستان آبدانان فراهم کرده است.

امینی پور مدیر جهاد کشاورزی آبدانان عنوان کرد: سطح زیر کشت باغات انجیر در سطح استان ۱۶۴ هکتار است و از این میزان پیش بینی می شود ۳۵۰ تن انجیر با ارزش ریالی ۱۰ میلیارد تومان تولید و روانه بازار مصرف گردد.

شهرستان آبدانان در جنوب ایلام واقع شده‌است.