از کتابخانه ای که سالهاست متروکه شده تا بالگردی که بی اجازه ی تهران، تکان نمی خورد!!

✍️پایگاه خبری ایلامیان این روزها درست در مرکزی ترین نقطه ی شهر ایلام، کتابخانه ای با چندین هزارجلد منبع و ماخذ کمیاب که سالها پیش به علت مکان مناسب آن، برو و بیایی داشت و سالن مطالعه اش، در زمان خود جز بهترین سالن های مطالعه ی استان بود، قفل و کلید شده و با […]

✍️پایگاه خبری ایلامیان

این روزها درست در مرکزی ترین نقطه ی شهر ایلام، کتابخانه ای با چندین هزارجلد منبع و ماخذ کمیاب که سالها پیش به علت مکان مناسب آن، برو و بیایی داشت و سالن مطالعه اش، در زمان خود جز بهترین سالن های مطالعه ی استان بود، قفل و کلید شده و با پارتیشن بندی سالن مطالعه و تبدیل به اتاق های اداری، مرکز استانی را از این ظرفیت و کتب و سالن عالی، محروم کرده است.

بخش بزرگی از فعالیت های جمعیت هلال احمر مربوطه به آموزش عمومی و توسعه فرهنگ جامعه است و امور جوانان این سازمان بایستی با ارتباطات عمیقی که با بدنه جامعه دارد، در این زمینه نقش محوری ایفا نماید.

سوالی که پیش می آید اینست؛ چرا این کتابخانه ی عظیم در این نقطه استراتژیک، آنهم با مجوز فرهنگی و با این همه هزینه ساخته شده و حالا علت تعطیلی آن پس از سالها چیست؟

کدام نهاد و ارگان ضد فرهنگی، مجوز تعطیلی و خاک خوردن این کتب ارزشمند را داده و چه توضیحاتی در این خصوص وجود دارد.

طبق مشاهدات عینی و پیام هایی که از سمت کاربران نیز برای ما ارسال شده است، گویا داروخانه ی هلال احمر شهر ایلام نیز که مرجع داروهای کمیاب هم استانی هاست و بیماران مختلفی از سرتاسر استان به آن مراجعه میکنند، فقط تا ساعت ۱۹ فعالیت داشته و بیمارانی که از شهرستان ها مراجعه می کنند، تا مراحل مراجعه به پزشکشان در شهر تمام می شود، هنگام مراجعه به داروخانه با درب بسته آن مواجه شده و مجبورند جهت خرید دارو، مجددا به شهرستان مراجعه کنند.

این نوع خدمت رسانی، آن هم در داروخانه ای که بایستی بصورت شبانه روزی و یا لااقل تا پاسی از شب در خدمت بیماران باشد تا داروهای کمیاب را به نرخ ده برابر قیمت از بازار آزاد خرید نکنند، عدم مدیریت مناسب این مجموعه را می رساند.

از دیگر چالش های هلال احمر استان، نحوه ی مجوز گرفتن بالگرد هلال احمر جهت امدادرسانی است که گویا در موارد حتی فوق اورژانسی، سیکل مجوز پرواز و استفاده از بالگرد، به نحوی است که فقط با مجوز از مرکز، پرواز صورت می گیرد.

این مشکل علاوه بر زمان بر بودن و یا شاید عدم تایید از جانب مرکز، بازی با جان انسان های حادثه دیده در استان است، که مورد مستندی که می توان به آن پرداخت، پرواز دیرهنگام بالگرد به محل حادثه ی تصادف جاده مهران در ایام نوروز بود، که شاید اگر زودتر این پرواز به زمین می نشست، حادثه ی مذکور کشته ی کمتری داشت.

این معضل مسلماً در آینده ی نزدیک، مشکلات بیشتری را برای مردم ایجاد خواهد کرد.

عنوان کردن بخشی از مشکلات جمعیت هلال احمر ، این نهاد عریض و طویل و با وظائف حیاتی، در واقع تلنگر و جرقه ای است به ذهن مسئولین استان، برای مرتفع کردن مشکلات مدیریتی، زیرساختی و ساختاری آن و سپردن سکان این نهاد خدمت رسان به اهلش.